TICKETS
MENUCLOSE

ticket info

Zijn mijn kaarten van 2020/2021 nog geldig voor aankomende editie?

Jazeker! Wanneer je geen refund/voucher hebt aangevraagd zijn je kaarten nog geldig.

Ik heb mijn 2020/2021 tickets(s) behouden, krijg ik hier nieuwe tickets voor toegestuurd?

Wat super dat je jouw ticket(s) hebt gehouden, daar zijn we heel blij mee! Wanneer je geen refund of voucher hebt aangevraagd, blijven je behouden ticket(s) dus gewoon geldig voor de komende editie en zal je niet een nieuw ticket(s) toegestuurd krijgen. De behouden ticket(s) kun je dus gewoon gebruiken als toegangsbewijs voor Valhalla 2022.

Ik heb kaartjes gekocht, maar ik heb mijn kaartjes nog niet in de mail hoe kan dit?

Wat vervelend dat je de ticket(s) nog niet hebt ontvangen. Om de ticket(s) te kunnen downloaden, moeten eerste alle ticket(s) op de order worden gepersonaliseerd. Pas wanneer dit is gelukt, krijg je de ticket(s) toegestuurd. Personaliseren is mogelijk via de link in je bevestigingsmail.

IK WIL DE NAAM VERANDEREN OP MIJN KAARTJE, HOE KAN DIT?

IK WIL MIJN EMAILADRES VERANDEREN, HOE KAN DIT?

Dit kun je doen bij onze ticketsuplier Paylogic! Je kunt ze bereiken via het contactformulier of de live chat via https://customerservice.paylogic.nl/

IK BEN MIJN KAARTJES KWIJT

Wat vervelend dat je jouw ticket(s) niet kunt vinden. Onder de zoekterm ‘Paylogic’ zijn je ticket(s) te vinden in je inbox of wellicht zijn ze in het mapje ‘spam’ terecht gekomen.  

Jouw ticket(s) zijn alleen downloadbaar wanneer alle kaarten op jouw order zijn gepersonaliseerd, houdt hier rekening mee.

Kun je de ticket(s) nogsteeds niet vinden? Raadpleeg dan deze link: https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets

Festival info

openingstijden

Om 22:30 openen wij onze deuren en om 07:00 zullen we onze deuren weer sluiten. Je kunt dus de hele nacht dansen!

Locatie

In de Rai Amsterdam.

Leeftijd

Om toegang te krijgen tot Valhalla moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

How to get there

Metro/ bus

Iedere 5 minuten rijdt metro 52 vanuit het centrum van Amsterdam (Amsterdam CS) richting Zuid (halte Europaplein). Metrolijn 52 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.

Vanaf NS-station Amsterdam Amstel is de RAI het best te bereiken met metro 51 of bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein). Metro 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam Sloterdijk is de RAI het best te bereiken met metro 50 richting Gein (halte station Amsterdam RAI).

Trein

NS-station RAI ligt op 300 meter van de RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol

Auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A 10 (Afslag S109 RAI). Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/ Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/ Amsterdam) wordt de RAI aangegeven op de ANWB-borden. RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarages aangegeven.

Met navigatiesystemen kunt u navigeren naar: Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam.

De 'P-RAI' borden zijn echter leidend.

Overige vragen

Wanneer wordt de line-up bekend gemaakt?

We zijn momenteel bezig om de vetste line-up voor jullie neer te zetten. Zodra deze definitief is, delen we deze als eerste op onze socials. Houd onze socials dus goed in de gaten!

Wat worden de corona-maatregelen?

We snappen je bezorgdheid. Wij vinden het belangrijk dat iedereen welkom is, mits het op een veilige manier kan. Daarom volgen wij de regels die zijn opgesteld door de Nederlandse regering. Voor de definitieve maatregelen kun je het beste onze socials en de regels van het RIVM in de gaten houden.

Zijn mijn lockers/parkeerkaarten ook geldig voor 2022?

Jazeker! Alle kaarten (ticket(s)) van 2020/2021 waar geen refund/voucher voor aangevraagd is, zijn geldig voor komende editie Valhalla 2022.