Home
Info
Line up
FAQ
Tickets
Contact
Menu
Close

Valhalla Festival 2021

De start van de kerstvakantie wordt deze winter in de RAI Amsterdam afgetrapt met Valhalla Festival!


Tijdens dit spektakel zorgen we met 5 stages voor een divers aanbod van muziek: techno, house, disco en urban. Dat betekent een toonaangevende en vooral hele uitgebreide line up! Op Valhalla smelten al deze verschillende muziekstijlen samen tot één groot circus.


Letterlijk, want de programmering zal naast bovengenoemde muziekstijlen ook volledig gevuld worden met verschillende circusacts. Denk aan een groots decor, bizarre schouwspellen, gekke acts en peekshows, maar ook de meest artistieke acrobatiek en kleurrijke kermisattracties zullen aan bod komen. Maak tijdens Valhalla dus vooral geen planning: ga op avontuur en laat je op het festival verrassen door absurditeit, kunstzinnigheid en bizarre taferelen. Een ontdekkingsreis door de hoeken en gaten van een volledig tot uitgaans bazaar getransformeerd congrescentrum.


Valhalla is dé plek waarin elektronische muziek, creativiteit en vrijzinnigheid tot volledige uiting komen. En op 18 december opent het grootste indoor muziekfestival sinds 2012 haar deuren voor jou!

Praktische info

Door de huidige maatregelen hebben we besloten om Valhalla Festival dit jaar te verplaatsen van 's nachts naar overdag. Valhalla zal daarom plaatsvinden op 18 december van 14:00 uur tot 00:00 uur! Heb je meer vragen? Vind ze op onze FAQ pagina!

Tickets

De ticketsale is nu van start en we gaan hard! Op dit moment is Valhalla Festival 2021 al voor een groot deel uitverkocht. Er zijn echter nog Late tickets beschikbaar, dus wees snel!

Corona Maatregelen

Natuurlijk houden wij de ontwikkelingen over de maatregelen scherp in de gaten. Mocht er wat veranderen, dan stellen we je daarvan natuurlijk meteen op de hoogte! Meer hierover lees je in onze FAQ.