Valhalla Festival - 21 december 2013 - Amsterdam RAI - Valhalla Festival

home-title

Na de eerste succesvolle en uitverkochte editie, is het op zaterdag 21 december tijd voor de tweede editie van Valhalla. De zalen van de Amsterdam RAI bieden onderdak aan een verscheidenheid van elektronische muziek uit het Amsterdamse nachtleven, maar ook aan de meest bizarre circusacts, attracties en rariteiten. Een zinnenprikkelende omgeving, die uitdaagt en verrast, die draait om beleving en avontuur…

followtheway-label

Tijdens dit spektakel zullen verschillende uithoeken van elektronische muziek verkend worden. Alles van disco tot techhouse, van deephouse tot onversneden techno en van UK house tot volkomen eclectische dansmuziek vindt hier zijn plaats. Op Valhalla smelten al deze muziekstijlen samen tot één groot circus. Letterlijk, want de programmering in de Amsterdam RAI zal naast bovengenoemde muziek ook volledig gevuld worden met verschillende circusacts zoals deze ook in de jaren ’20 te zien waren. Alle uithoeken van de RAI worden gevuld met de meest bizarre schouwspellen, gekke acts en peekshows. Maar ook de meest artistieke acrobatiek en kleine dansvloertjes zullen aan bod komen. Maak tijdens Valhalla dus vooral geen tijdschema: ga op avontuur en laat je op het festival verrassen door absurditeit, kunstzinnigheid en bizarre taferelen. Een ontdekkingsreis door de hoeken en gaten van een volledig tot uitgaansbazaar getransformeerd congrescentrum.

Tickets zijn te koop via de Valhalla website en kosten €49,50.

Valhalla is dé vrijstaat waarin elektronische muziek, creativiteit en vrijzinnigheid tot volle uiting komen. En 21 december opent ze voor de tweede keer haar deuren voor jou….

tekstclose2